Home / Archief / Welkom in... Leidsche Rijn, West & Overvecht / Programma / ZIMIHC Kunstroute: Jermain Bridgewater

ZIMIHC Kunstroute: Jermain Bridgewater

Video

ZIMIHC Theater Stefanus

  • maandag 21 juni 15:00
Jermain Bridgewater is een Utrechtse rapper in hart en nieren en brengt sinds 2006 muziek uit als onderdeel van de Hiphop formatie StropStrikkers en ook als solo artiest.

Met zijn Nederlandstalig werk heeft hij door heel Nederland gespeeld en met zijn Engelstalig werk heeft hij op verschillende plekken in de wereld opgetreden. Jermain is een eigenwijze rapper die maakt wat zijn hart ingeeft en niet wat op dat moment de trend is. Teksten over wat voor een stoere rapper hij is maar ook teksten over gezond leven, familie man zijn en mensen motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Hij woont al enige tijd in Overvecht en voelt zich verbonden met ZIMIHC theater Stefanus om dat hij ernaast woont, er regelmatig heeft opgetreden en samenwerkt met verschillende culturele partners in de wijk. Momenteel maakt hij onderdeel uit van de ZIMIHC Kunstroute in Overvecht, hij is te horen in route Noord.

Vanaf maandag 21 juni 15:00 kijk je op YouTube.com/DeCultureleZondagen naar een optreden van Jermain Bridgewater.

ZIMIHC Kunstroute

Op initiatief van ZIMIHC zijn er in drie wijken in Utrecht kunstroutes uitgezet. Deze routes bevatten kunst van (amateur) wijkbewoners, bestaande kunst in de openbare ruimte en muurkunst. 
In Overvecht is gekozen om 2 routes uit te zetten. Kijk voor meer informatie over de Kunstroute op deze pagina.