Home / Archief / Welkom in... Leidsche Rijn, West & Overvecht / Programma / Achter de schermen bij De Kattenkeet van Kato (8+)

Achter de schermen bij De Kattenkeet van Kato (8+)

Video

De Vrijstaat

  • donderdag 10 juni 15:00
De Vrijstaat geeft je een kijkje achter de schermen bij de muzikale theatervoorstelling De KattenKeet van Kato. Deze familievoorstelling speelt half juni in Podium Hoge Woerd.

Kato runt een streetfood restaurant in een afbraakwijk van CatCity. Honderden Zwerf Katten komen daar dagelijks langs om hun buik rond te eten aan haar beroemde Myam Myam soep. Samen met haar kattenbrigade biedt zij een levendige schuilplaats voor de straatkatten uit de buurt.

Maar dan blijkt dat de KattenKeet moet worden afgebroken om plaats te maken voor een gloednieuw appartementencomplex voor de Sjieke Poezen uit de stad. De Zwerf Katten en de Sjieke Poezen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Aan welke kant staat inspecteur Cop Cat en welke rol speelt de Myam Myam soep van Kato hierin?

De familievoorstelling De KattenKeet van Kato is een spannende thriller met een urban vibe, waarin dubbelspel gespeeld wordt door de mysterieuze kattenkop Katja!