Home / Archief / CZonTour - Yalla Yalla

CZonTour - Yalla Yalla

woensdag 15 juli 2020

Culturele Zondagen presenteert: CZonTour! We gaan terug de stad in met een reeks verrassingsoptredens, die we filmen en op Instagram, Facebook en Youtube gaan uitzenden. We houden de maatregelen goed in de gaten en zodra het weer mag nodigen we je van harte uit om er eens bij te zijn!

Naast de afleveringen van CZ@Home kijk je nu elke drie weken een nieuwe aflevering van CZonTour. Extra cultuur op je beeldscherm dus! Samen met Utrechtse artiesten ontdekken we bijzondere plekken in Utrecht, waar ter plekke podia ontstaan voor een tof optreden. Voor deze editie gaan we op bezoek bij Fort Lunet III. Hier viert theatermaker Achref Adhadhi zijn verjaardag met de voorstelling Amboula! De kinderen van Ludens BSO werden uitgenodigd om deze feestelijke voorstelling bij te wonen.

Een sneak peak van CZ on Tour zie je vanaf aanstaande zondag 12 juli 16:00 bij CZ@Home. De hele voorstelling kun je vervolgens een paar dagen later bekijken, vanaf woensdag 15 juli 16:00. Beide afleveringen kun je kijken op een moment dat jou het beste uitkomt, op een platform naar keuze!Volg Culturele Zondagen:
Interactieve Kaart