Home / Archief / CZonTour - Danny Temming

CZonTour - Danny Temming

woensdag 5 augustus 2020

Culturele Zondagen presenteert een nieuwe editie van CZonTour! Na een verrassingsoptreden voor kids in Lunetten tijdens de eerste editie reizen we deze keer af naar de andere kant van de stad, naar woonzorgcentrum ’t Huis aan de Vecht. Hier trakteert niemand minder dan de volkszanger Danny Temming de bewoners op een ouderwets gezellig optreden.

De geboren en getogen Utrechter scoorde in 2008 een hit met het nummer “Ik hou het meest van jou” en is sindsdien een bekende naam in de volkse muziekwereld. Muzikaliteit zit bij Danny in het bloed. Als kind ging hij, wanneer zijn ouders met hun showband ergens moesten optreden, met zijn zussen met de soundmixer aan de slag. 

Om de bewoners van woonzorgcentrum ’T Huis aan de Vecht in het zonnetje te zetten in deze gekke periode organiseert Culturele Zondagen in samenwerking met stichting GOUD een optreden van Danny Temming vol Hollandse hits. Uiteraard geheel volgens de maatregelen, zodat de bewoners op een veilige manier kunnen genieten van deze muzikale middag.

Een sneak peak van CZ on Tour zie je vanaf zondag 2 augustus juli 16:00 bij CZ@Home. De hele voorstelling kun je vervolgens een paar dagen later bekijken, vanaf woensdag 5 augustus 16:00. Beide afleveringen kun je kijken op een moment dat jou het beste uitkomt ons Youtubekanaal!

(foto: VWE Productions)