Home / Archief / CZonTour | Brommerbios HKU's Finest

CZonTour | Brommerbios HKU's Finest

woensdag 30 september 2020

Kijk nu alle vertoonde films onder Programma.

Culturele Zondagen, RAUM en Brommerbios werken samen voor de nieuwe aflevering van CZonTour, met een vertoning van de beste films van HKU.
Tijdens Stadscamping RAUM presenteerden animatieproducent Coen Balkestein en programmamaker Lotte Walrave je tientallen fictiefilms, documentaires en animaties van afgestudeerde makers van HKU. RAUM klapt voor CZonTour nog één keer het filmscherm van de beroemde bakbrommer open. Kijk mee naar de HKU films die je gezien móet hebben!

BROMMERBIOS
De Brommerbios is dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop gebouwd op een Zundapp bakbrommer uit de jaren '70. Je ziet er films die (nog) niet in de bioscoop te zien zijn. De Brommerbios stond meerdere malen op het Nederlands Filmfestival en in EYE Amsterdam, maar reedt ook naar de militaire basis in Wezep, fort Ruigenhoek, Molen de Ster, campings en verzorgingshuizen. Voor RAUM is de Brommerbios hét voorbeeld van hoe kunst (film in dit geval) mensen kan samenbrengen in de publieke ruimte.

RAUM
RAUM is een stadslab dat via exposities en events samen met bewoners en bezoekers het toekomstige stadsleven vormgeeft.

Een verslag van de avond zie je in CZonTour | Brommerbios HKU's Finest. De aflevering van CZonTour is te zien vanaf woensdag 30 september om 16:00 uur op Youtube.com/DeCultureleZondagen. De films die op de avond van opnames zijn vertoond zijn binnenkort te bekijken via onze website.

Meer over film in Utrecht zie je ook in CZ@Home - Utrecht Filmstad, te zien vanaf zondag 27 september om 16:00.

Vergeet je niet te abboneren op ons Youtube kanaal en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven!
Instagram
Facebook

Interactieve Kaart