Home / Archief / CZ@Home - Verken de Nesten

CZ@Home - Verken de Nesten

zondag 8 november 2020

Zondag 8 november kun je weer een nieuwe aflevering van CZ@Home bekijken op het Youtube kanaal van Culturele Zondagen. Deze keer staat de aflevering geheel in het teken van creatieve broedplaatsen in onze stad.

Door de hele stad vind je studio's, kantoorpanden, ateliers... Kunst en cultuur is overal! In CZ@Home gaan we langs bij een aantal van deze plekken waar creatieve makers dagelijks bezig zijn met creëren. Zo gaan we langs bij de Vechtclub XL in het Merwedegebied, reizen we naar Leidsche Rijn voor een bezoek aan de Metaal Kathedraal en neemt MENSJA Collective ons mee op een bijzondere tocht door hun kantoorpand.

Verder vertellen dansers Iris van Peppen en Laisvie Andrea Ochoa over de Boiler Room Sessions, een initiatief om kunst digitaal naar mensen toe te brengen. Ook Filmcafé Utrecht startte in de corona crisis een nieuw project, Mutatio. In CZ@Home vertellen de makers hier meer over.

Uiteraard is de aflevering niet compleet zonder een nieuw historisch verhaal van Goeie Ouwe Koeien en de uitsmijter door een jong talent van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland en Overvecht.

De nieuwe aflevering van CZ@Home is te bekijken vanaf 8 november om 16:00 uur op Youtube.com/DeCultureleZondagen. Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal om geen enkele aflevering te missen!

Volg ook onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven!
Instagram
Facebook
Interactieve Kaart