Home / Archief / CZ@Home - Utrecht Filmstad / Programma / Roos Stelling

Roos Stelling

In CZ@Home - Utrecht Filmstad schuiven twee programmeurs van belangrijke filmhuizen in Utrecht aan om onder andere te praten over de ontwikkelingen van filmhuizen in de stad en natuurlijk over hun werk. Een van deze programmeurs is Roos Stelling, programmeur van Louis Hartlooper en Springhaver.

Roos Stelling studeerde eerst Beeldende Kunsten aan het Sint Lucas in Antwerpen, twee jaar audiovisuele Kunsten aan het KASK in Gent en is afgestudeerd voor Film aan het Narafi in Brussel. Hierna werkte ze twee jaar als filmprogrammeur voor Natlab in Eindhoven geweest en sinds 2012 is ze filmprogrammeur  voor Springhaver en Louis Hartlooper in Utrecht. Sinds vorig jaar is Roos ook artistiek directeur van beide filmtheaters. Daarnaast is ze oprichter en artistiek leider van het Belgisch film Festival (2014-2018).

In onze talkshow in CZ@Home - Utrecht Filmstad schuift Roos Stelling aan om te praten over haar werk als filmprogrammeur en de toekomstplannen voor het nieuwe filmtheater "Slachtstraat". De nieuwe aflevering van CZ@Home kijk je vanaf zondag 27 september om 16:00 op Youtube.com/DeCultureleZondagen