Home / Archief / CZ@Home - Muziekkwartier

CZ@Home - Muziekkwartier

zondag 23 augustus 2020

Op zondag 23 augustus komt een nieuwe CZ@Home online op youtube.com/deculturelezondagen. Ga mee op een muzikale reis door Utrecht, vol klassieke muziek en jazz, waarbij we de handen ineenslaan met Festival Oude Muziek, Gaudeamus en festival Klein New Orleans!

Rafaele Andrade (Gaudeamus) speelt op haar ‘Knurl’, een zelfontworpen instrument, met als basis een klassieke/barok cello aangevuld met een programmeerbaar systeem, hybride akoestisch en volledig op zonne-energie.

Via Festival Oude Muziek zijn twee duo’s te zien: Lidewij van der Voort & Fred Jacobs en Elisabeth Hetherington & David Mackor. Op verschillende plekken in Utrecht spelen zij bijzondere muziek uit de zestiende en zeventiende eeuw.

Uit het programma van festival Klein New Orleans zien we de Hillsback Brassband! Met traditionele New Orleans Jazz als eerste gedachtengoed, combineren ze dat met rauwe brass volgens eigen spelregels. Dat belooft van je beeldscherm af te knallen!

Natuurlijk ontbreken de vaste bijdragen van Goeie Ouwe Koeien en Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland/Overvecht niet! Mozes (JCKO) is een jonge artiest uit Utrecht die beats produceert voor rappers en vocalisten. Speciaal voor CZ@Home gaat hij aan de slag met muziek van Rafaele Andrade.Kijk CZ@Home – Muziekkwartier zondag 23 augustus vanaf 16:00 uur op youtube.com/deculturelezondagen. Daarna natuurlijk te zien op een moment dat jou uitkomt. Zorg dat je je alvast abonneert en mis geen aflevering!

Volg Culturele Zondagen op social media:
Facebook
Instagram
Twitter
Interactieve Kaart