Home / Archief / CZ@Home - Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht

CZ@Home - Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht

zondag 3 mei 2020

Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland dat in 2007 haar deuren opende, is inmiddels een begrip in wijk en stad. Met de vele ruimtes die het cultuurhuis heeft, ontdekken jongeren cultuur, ontmoeten ze elkaar en werken ze aan hun producties.

De Boks Werkplaatsen
Jongeren die zich bij het Cultuurhuis inschrijven, vallen onder de Boks Community. Hier kunnen zij studio- en theaterruimtes reserveren om aan de slag te gaan met hun eigen projecten. Als lid van de community hebben ze vele voordelen. Zo krijgen zij ondersteuning van coaches bij hun projecten en werken ze samen toe naar podiumpresentaties in wijk, stad en land.

Dit jaar opent het nieuwe pand op de Scharlakendreef 3/5 in de Utrechtse wijk Overvecht. Deze verbouwing is nog volop gaande. Maar, tijdens deze editie van CZ@Home krijgen we alvast een kijkje!

Beleef de muzikale theatrale tour door het pand van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland met acts van Can, Semih, Mandy, Yasmine, Abdel, Jan-Willem, Maaike en Yingru!Bekijk de CZ@Home met Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht vanaf zondag 3 mei, vanaf 15:00 uur op het Youtubekanaal van Culturele Zondagen: youtube.com/deculturelezondagen