Home / Archief / CZ@Home - De Utrechtse Kinderboekwinkel

CZ@Home - De Utrechtse Kinderboekwinkel

zondag 24 mei 2020

De Lapjeskat, Eenentwintig poezen, De familie Kizzebis, De kat van ome Willem en natuurlijk Minoes – dat Annie M.G. Schmidt het liefst over katten schreef, lees je duidelijk terug in haar werk. Daarom heeft deze Annie M.G. Schmidt week het thema Miauw!

Om de week éxtra feestelijk te maken werken we voor de komende CZ@Home samen met De Utrechtse Kinderboekwinkel en maken we een echte kinder-editie! Je hoort de leukste poezenpoëzie, zingt samen De kat van ome Willem én leer je schrijven alsof je zelf een kat bent: de leukste manier om je zondag te beginnen!

Kijk CZ@Home vanuit De Utrechtse Kinderboekenwinkel zondag 24 mei om 11:00 uur op youtube.com/deculturelezondagen

Kijk je mee?Over De Utrechtse Kinderboekwinkel
Al bijna 40 jaar is De Utrechtse Kinderboekwinkel dé plek in Utrecht voor iedereen die belangstelling heeft voor kinder- en jeugdboeken: liefhebbers en professionals, jong en oud. In de winkel aan de Ganzenmarkt ben je van harte welkom om het met zorg samengestelde assortiment te bekijken.

Ze lezen alle boeken zelf en helpen je graag het boek te vinden dat je altijd al had willen lezen, maar waarvan je misschien nog niet wist het bestond. Daarnaast houden ze bij de winkel van gezelligheid en daarom organiseren ze graag workshops, boekpresentaties en voorleesfeestjes.

kinderboekwinkelutrecht.nl


Interactieve Kaart