Home / Archief / CZ@Home | De Grote Utrechtse Kunstshow met Antje Monteiro

CZ@Home | De Grote Utrechtse Kunstshow met Antje Monteiro

zondag 29 november 2020

In de nieuwe CZ@Home neemt presentatrice en musicalster Antje Monteiro langs een gevarieerd programma vol cultureel vermaak in Utrecht.

Theatergroep Aluin geeft in CZ@Home een kijkje in de repetities van hun nieuwe voorstelling Terug van Troje. Acteur Jilles Flinterma weet alles van de Trojaanse Oorlog en vertelt over de voorgeschiedenis van de voorstelling. De muzikanten van DUMS vertellen in de aflevering meer over hun hulp aan ouderen tijdens de eerste lockdown om te zorgen dat zij muzikaal bezig konden blijven.

In bakkerij Bond en Smolders, in het centrum van de stad, verzorgt een muzikaal gezelschap van Stichting Appeltaartconcerten een optreden. Deze stichting dankt haar naam aan de combinatie van klassieke muziekconcerten en het serveren van appeltaart in de pauzes. De warme sfeer van de concerten wordt vanuit de bakkerij naar de woonkamers van Utrecht gebracht.

Ook te zien in de aflevering is luchtacrobate Femke Luyckx van Circus Diedom. Zij maakt indruk met een performance in de grote zaal van TivoliVredenburg, onder geïmproviseerde begeleiding van sopraan Cristina Grifone. Tot slot mag een optreden van Antje Monteiro zelf niet ontbreken. Zij zingt in CZ@Home musicalnummers die voor haar een persoonlijke betekenis hebben.

Kijk voor meer informatie over alle artiesten onder het kopje "Activiteiten".

CZ@Home | De Grote Utrechtse Kunstsshow met Antje Monteiro is vanaf zondag 29 november 16:00 te zien op YouTube.com/DeCultureleZondagen. Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!

Interactieve Kaart