Home / Archief / CZ@Home - Bibliotheek Utrecht

CZ@Home - Bibliotheek Utrecht

zondag 19 april 2020

De verhuizing van de Centrale Bibliotheek naar het oude postkantoor aan de Neude voelde als een verjaardag, nog een paar nachtjes slapen, nog 2 nachtjes slapen … en toen kwam de persconferentie waarin duidelijk werd dat de opening van de bieb op 13 maart niet door kon gaan. Het cadeau voor de stad, een fantastisch gebouw en twee weken gratis programma om de bieb uit te proberen bleef onuitgepakt. De deur bleef dicht.

Om iedereen toch vast kennis te laten maken met de nieuwe bieb op de Neude leiden we jullie op zondag 19 april vanaf 15:00 op onze kanalen rond. Op een aantal plekken laten we zien wat je straks allemaal in de Neude kunt doen. Zo kun je de Neude bekijken en uitproberen vanuit je luie stoel.

In de grote hal maak je de talkshow Vrijdag Live met De Nuk mee. Daarna lopen we naar de tribune waar Danique Carmen Kivit spoken word voordraagt zoals alleen zij dat kan. Bram Gerrits van Theater Utrecht leest brieven voor in de theaterzaal en Jasper Smit, kleinkunstenaar voor kids, zingt twee liedjes en doet een sketch op de jeugdafdeling. Tussendoor geven krijg je boekentips die je kunt lezen of beluisteren via de Thuisbieb en de online bibliotheek!Volg Culturele Zondagen:
Instagram
Facebook
Youtube

Interactieve Kaart