Home / Archief / CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial

CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial

zondag 12 juli 2020

CZ@Home is terug! De komende maanden vind je elke drie weken een nieuwe aflevering, met een nieuw thema, zoals altijd in samenwerking met Utrechtse makers en instellingen. De nieuwe afleveringen verschijnen op zondag om 16:00 uur op Instagram, Facebook en Youtube.

Kijk de aflevering hier!

De zomervakantie staat om de hoek en daarom staat de eerste aflevering geheel in het teken van kindertheater! CZ@Home – Alles Kids Theaterspecial is een programma voor iedereen van twee jaar en ouder!

De aflevering zit vol met vermakelijke maar ook leerzame items. Zo duiken we het atelier van Dick Bruna in samen met theatermaakster Marianne van Houten en ontdekken we de wereld van nijntje. Studio Figur toont de magische wereld van het poppentheater en krijgen we een digitale poppentheaterworkshop. Ook nemen de Goeie Ouwe Koeien ons op sleeptouw door de stad en vertellen meer over de bijzondere historie. Dit gezellige programma wordt aan elkaar gepraat door de presentatrice van deze editie: Doris!

Tijdens CZ@Home zie je ook alvast een voorproefje van CZonTour, een reeks verrassingsoptredens in de stad die je ook digitaal terugziet op de kanalen van Culturele Zondagen! Dit keer viert theatermaker Achref Adhadhi zijn verjaardag met kinderen van Ludens BSO op een prachtlocatie. Meer hierover lees je hier.
Interactieve Kaart