Home / Archief / Kadeconcert

Kadeconcert

zaterdag 20 juli, zondag 21 juli 2019

Na meerdere edities in eerdere jaren keert het Culturele Zondag Kadeconcert dit jaar terug met een tweedaags programma. Kom op zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli genieten van een gevarieerd muziekprogramma bij de prachtige Weerdsluis. Toegang is gratis.

Het drijvende podium bij de Weerdsluis is deze twee dagen de basis voor een swingend openluchtconcert. Op zaterdag voert jazz de boventoon met optredens van de Youth Percussion Pool, BRUUT! en de formatie De Raad van Toezicht. Op zondag treedt de Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer op met een klassiek programma, gepresenteerd door Antje Monteiro.

Op beide dagen is het mogelijk om ook zelf vanaf het water van de concerten te genieten; boten kunnen in de nabijheid van het podium worden aangelegd. De plaatsen zijn beperkt, dus het wordt aangeraden tijdig aan te meren.

Het Kadeconcert wordt georganiseerd door Culturele Zondagen in samenwerking met de Nieuwe Philharmonie Utrecht en met medewerking van TivoliVredenburg en Grachtenfestival.

Interactieve Kaart