Home / Archief / Alles Kids / Routes

Routes

zondag 20 oktober 2019

8+

Begin de dag in de Metaal Kathedraal voor de voorstelling Lot en de verdwenen hagelslag, geschreven door Herman van Veen. Sta een kwartier later zelf in de spotlight bij theaterworkshop: DODO live, om erna het centrum in te fietsen en alle moves te leren van hiphop, popping en breakdance in de workshop van Creative College. Steek de Oudegracht over om neer te ploffen bij Kidscollege: de keuze is reuze van Maarten Bel en race erna gauw naar het Vredenburgplein: daar is Twister XXL!


4+

Start buiten het centrum om film te kijken én te maken in het Filmcafé. Fiets daarna het centrum in om je techniekskills te ontwikkelen. Ga na alle activiteiten lekker luisteren naar het verhaal van Stervende Stift en sluit de dag af met het 200m2 Twister XXL. Ben jij een twistheld?

0-4 jaar

Start de ochtend bij De Krakeling om naar de voorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou te kijken. Fiets erna naar de Bibliotheek om te trommelen, schudden en knisperen. Loop verder naar TivoliVredenburg om nog meer muziek-ervaring op te doen om vervolgens neer te ploffen in Hoog Catharijne om tot rust te komen In het Oerwoud.