Home / Archief / Uitfeest / Nieuws

Nieuws

zaterdag 15 sept, zondag 16 sept 2018

Cultureel seizoen Utrecht groots geopend tijdens tweedaags Uitfeest


zondag 16 september 2018
Op 15 en 16 september is het cultureel seizoen van start gegaan met het tweedaags het Uitfeest. Op zaterdag was er in het centrum en de wijken een uitgebreid openhuizenprogramma op ruim 90 locaties, waarbij het publiek kennismaakte met het culturele aanbod voor het nieuwe seizoen. Op zondag concentreerde het programma zich op negen locaties met een programma gecureerd door de beeldende kunst-, film & media-, literatuur-, muziek- en theater & danssector.

Utrechts Uitfeest wordt tweedaags festival


maandag 9 juli 2018
Voor het eerst staat Utrecht op 15 en 16 september een weekend lang in het teken van de opening van het culturele seizoen. In deze nieuwe invulling van het Uitfeest staat op de zaterdag het ruim 100 locaties tellende open huizen programma centraal. Het programma van de zondag is gecureerd door de muziek-, literatuur-, film en media- , beeldende kunst- en theater en danssector en vindt plaats op vijf locaties.

What is the city but the people?


dinsdag 5 juni 2018
Samen met BAK, basis voor actuele kunst, Centraal Museum en SPRING nodigen we 150 mensen uit die in Utrecht wonen of werken om zichzelf te laten zien op een catwalk in het hart van de stad tijdens het Uitfeest. Al deze individuele mensen met hun unieke verhalen vormen het zelfportret van de stad Utrecht. Woon of werk jij in Utrecht? Wil je graag je (levens-)verhaal delen? Of het verhaal van jouw gemeenschap of groep? Schrijf dan een e-mail met je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van wat je wilt vertellen naar Sanne Karssenberg via sanne@bakonline.org of bel BAK via het telefoonnummer 030-2316125. 

Foto: Jon Super