| |
Home / Archief / Utrecht Centraal / Programma / Pop-up optredens

Pop-up optredens

Fanfare van het Vuur, Bankra Bike Soundsysteem e.a.

Naast het programma in de Stadskwartieren vinden op tal van plekken in de binnenstad pop-up optredens plaats. Laat je verrassen op straat, in (de buurt van) winkels, in cafés, op de pleinen, en houd ondertussen ook de gracht in de gaten! Hierbij alvast een tipje van de sluier:

Het Utrechtse community orkest Fanfare van het Vuur bestaat uit professionals en amateurs, jong en oud, die blaas, snaar- en toetsinstrumenten of percussie bespelen. Laat je verleiden door de aanstekelijke muziek van deze veelkleurige fanfare.

13.00 - 13.15 uur: Mariaplaats
14.00 - 15.00 uur: Oudegracht
15.30 - 15.45 uur: Lijnmarkt, hoek Choorstraat

Studenten van het Utrechts Conservatorium, gevestigd in het voormalig Concertgebouw van Utrecht, spelen overal in de stad. Ensembles, strijkkwartetten, jazzbands, singer-songwriters en duo's laten van zich horen. Luister en laat je verrassen. Meer info is te vinden bij de infobalie van elk kwartierhart.

Bankra Bike Soundsysteem is een tropisch feestje op wielen. De fietskaravaan die je gezien moet hebben met de Utrechts dj's John Tinnick, Booze'em en een speciale gast. Dans mee op de Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse vibes.

Struin langs de Oudegracht en geniet van de klanken van o.a. The Lead met rock & soul covers (unplugged), gipsy gitarist Russell Welch, singer-songwriter Terence RoelofsenHelikon Kwartet, het Domstad Jeugd Koperorkest en de vocal group Fuse.
  • maandag 5 juni 12:00-17:00