| |
Home / Archief / Utrecht Centraal / Programma / Muziek bij Broese

Muziek bij Broese

Sonder Quartet, Marijke Mulder, Camillo Cabassi

Sinds kort heeft Broese een muziekafdeling met een groeiend aanbod van cd's, vinyl en dvd's, aanvullend op de muziekboekenafdeling. Reden voor Broese om met enige regelmaat een muziekprogramma aan te bieden. Voor Utrecht Centraal komen het Sonder Quartet en Marijke Mulder & Camilo Cabassi optreden. 

Programma:
13:30 - 14:00 uur | Sonder Quartet
Het Sonder Quartet bestaat uit (oud-)studenten van het Conservatorium van Utrecht.

16:30 - 17:00 uur: Marijke Mulder & Camillo Cabassi
Studeren aan het Utrechts Conservatorium betekent ook dat je musici leert kennen, met wie je dolgraag samen wilt spelen. Marijke Mulder en de Italiaan Camillo Cabassi zijn zo'n duo. Als studenten van het Utrechts Conservatorium zoeken Marijke (viool) en Camillo (cello) voortdurend naar bijzondere mogelijkheden om te spelen. Beiden spelen vanaf hun 6e jaar, deden mee aan talloze concoursen en spelen in de concertzalen in Nederland, op Oerol en verder in Europa, waaronder uiteraard Italie. Voor hun programma in Broese stelden ze een speciaal programma samen: Imre Ploeg (1990 )- I det klare blaae vand, Maurice Ravel (1875 - 1937), Deel I - Allegro, Deel II - Très vif
Het optreden van het Cugnon Consort is verplaatst naar de Winkel van Sinkel. Het optreden vindt plaats van 13:00-13:30 uur.
  • maandag 5 juni 13:30-14:00
  • maandag 5 juni 16:00-16:30
Locatie
Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
www.broeseboekverkopers.nl
meer info
Facebook