| |
Home / Archief / Utrecht Centraal / Programma / Liszt Internationaal Pianoconcours presenteert: Huiskamerconcerten door Mariam Batsashvili en Mengjie Han

Liszt Internationaal Pianoconcours presenteert: Huiskamerconcerten door Mariam Batsashvili en Mengjie Han

Maandag 5 juni

Mariam Batsashvili, Mengjie Han

Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours is één van de belangrijkste pianowedstrijden ter wereld en vindt iedere drie jaar plaats in Utrecht. De winnaars van het 10e Internationaal Liszt Pianoconcours in 2014 zijn Mariam Batsashvili (Georgië) en Mengjie Han (Nederland); Mariam won en Mengjie werd 3e.
Het Liszt pianoconcours heeft Mariam en Mengjie drie jaar lang gecoacht; na drie jaar lang over de hele wereld concerten te hebben gegeven keren Mariam Batsashvili en Mengjie Han terug naar Utrecht. Zij geven samen in de ochtend twee keer een concert.

Twee Utrechters stellen hun huiskamer en piano ter beschikking voor een intiem concert:
10:30-11:00 uur | Gerben Bruinsma en Coleta Coppes, Sartreweg 138
11:30-12:00 uur | Peter en Marian Muller, Oorsprongpark 10

Zij nodigen u van harte uit deze concerten bij te wonen. Je kunt je aanmelden via info@culturelezondagen.nl, of gewoon langsgaan op de vroege ochtend van Tweede Pinksterdag.

Utrecht kent veel meer van deze internationaal bekende concoursen. In de Fundatie van Renswoude is van 13:00-15:30 uur een doorlopend programma met muziek en gesprekken van deelnemers, winnaars en organisatoren van deze concoursen. Mariam en Mengjie zijn later op de dag onderdeel van dit programma over de (inter)nationale concoursen die Utrecht huisvest. 


liszt.nl
  • maandag 5 juni 0:00
Locatie
Diverse locaties in Utrecht


meer info
Facebook
Twitter