| |
Home / Archief / Utrecht Centraal / Nieuws

Nieuws

maandag 5 juni 2017

Utrecht verandert in een groot muziekpodium


vrijdag 9 juni 2017
Deze Culturele Zondag stond volledig in het teken van de Utrechtse muziekscene. De Utrechtse binnenstad werd speciaal voor Utrecht Centraal opgedeeld in kwartieren, met in ieder kwartier een divers aanbod aan optredens, rondleidingen, lezingen en meer.

Kensington toegevoegd aan line-up Utrecht Centraal


vrijdag 2 juni 2017
Update: het optreden vindt plaats op het dak van TivoliVredenburg. Het is te zien vanaf het Vredenburgplein en op de schermen van The Sting.

Kensington is toegevoegd aan de programmering van Utrecht Centraal. Pinkstermaandag 5 juni geeft de Utrechtse rockband aan het einde van de middag een gratis toegankelijk pop-up optreden. Exacte details over de locatie en het tijdstip worden maandagochtend bekend gemaakt via social media van Kensington en Culturele Zondagen. Houdt dus Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie. 

Kensington is de grootste rockband die Nederland rijk is. De band uit Utrecht heeft vier albums uitgebracht en won daarmee talloze prijzen. Op zaterdag 3 juni staat de groep op de mainstage van Pinkpop. Twee dagen later verzorgen de Utrechters een verrassingsoptreden in eigen stad.

Foto: Rahi Rezvani


Doe mee aan het Culturele Zondagen Publieksonderzoek


donderdag 1 juni 2017
Wij zijn benieuwd naar je ervaringen tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal aanstaande maandag op 5 juni. Wat heb je als leuk ervaren en wat kunnen we in jouw ogen verbeteren? Daarom willen wij je vragen om mee te doen aan ons publieksonderzoek. Het invullen van het onderzoek kost maar 6 minuten van je tijd. Wil jij ons helpen? Meld je dan aan via info@culturelezondagen.nl. Het enige wat wij van je nodig hebben is je naam en emailadres. De link naar het onderzoek ontvang je dan dinsdag 6 juni in je mailbox.  

Laatste info voor Utrecht Centraal


dinsdag 30 mei 2017
Aanstaande maandag staat Utrecht in het teken van muziek, tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal. Door de hele binnenstad kun je op Pinkstermaandag 5 juni genieten van optredens van honderden Utrechtse Muzikanten. Van gevestige namen tot amateurs, van vocaal tot instrumentaal en van pop tot elektronisch, het is een heel divers programma. 

Vrijwilligers gezocht!


donderdag 18 mei 2017
Voor de Culturele Zondag Utrecht Centraal op Pinkstermaandag 5 juni zoeken we ondersteuning bij de publieksbegeleiding en informatievoorziening van publiek gedurende de hele dag.