| |
Home / Archief / Uitfeest / Nieuws

Nieuws

zondag 3 september 2017

Cultureel seizoen feestelijk van start met het Uitfeest


zondag 3 september 2017
Het culturele seizoen in Utrecht is weer begonnen! Met een uitgebreid programma vol literatuur, film, muziek, dans, theater en beeldende kunst gaf het Uitfeest vandaag het startschot voor het nieuwe seizoen.

Na Lowlands komt het Uitfeest


maandag 21 augustus 2017
Afgelopen weekend was het de 25e editie van Lowlands. Naast de vele muziekoptredens vind je op dit festival ook dans, theater, film, comedy, literatuur, wetenschap en beeldende kunst. Ben jiij er ook geweest, maar heb je Rundfunk, Massih Hutak, de litaraire tattooshop of Stefano Keizers gemist? Geen probleem, want zij staan ook op het Uitfeest op 3 september. 

3 september tweede editie Urban Culture Run


maandag 10 juli 2017
Na een succesvolle eerste editie gaan we ook dit jaar het Uitfeest sportief van start met de Urban Culture Run. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormt het decor voor deze bijzondere loopervaring van 10 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen en hofjes. Het wordt zo op 3 september een unieke ontdekkingstocht van sportiviteit en cultuur.