| |
Home / Archief / Win-Win / Nieuws

Nieuws

zondag 30 oktober 2016

Aftermovie Win-Win nu online


dinsdag 1 november 2016
 

Utrecht omarmt sociale ondernemers tijdens culturele zondag Win-Win


zondag 30 oktober 2016
Tijdens een zonnige herfstdag heeft Utrecht het sociale ondernemen omarmt. Op vijf verschillende locaties in de stad konden bezoekers deelnemen aan workshops, genieten van exposities of inspiratie op doen bij de verschillende lezingen. 

Zondag lancering Luchtradar Utrecht


vrijdag 28 oktober 2016
In samenwerking met JCDecaux en gemeente Utrecht lanceren we tijdens de Culturele Zondag Win-Win de Luchtradar Utrecht. Hiermee kan iedereen realtime zien hoe schoon of vies de lucht in Utrecht is. 

Floortje Dessing geeft tips voor Win-Win


donderdag 20 oktober 2016
Over iets meer dan een week is het zover, een nieuwe Culturele Zondag. Om je deze dag op weg te helpen hebben wij enkele routes samengesteld. Deze routes zijn opgedeeld in verschillende thema's, tevens is het mogelijk om zelf een route samen te stellen via Mijn CZ. Deze is handig uit te printen of om te bekijken op je smartphone waardoor je direct op de hoogte bent van jouw favoriete activiteiten.

Win-Win opwarmsessies bij Bibliotheek Utrecht


vrijdag 23 september 2016
Op 30 oktober staat de Culturele Zondag in het teken van sociaal ondernemen. Tijdens Win-Win maak je kennis met de wereld van duurzaamheid: uiteenlopende inspiratielezingen -en sessies, exposities, presentaties en workshops staan er op het programma. In aanloop naar deze zondag organiseert de Bibliotheek Utrecht twee verschillende opwarmsessies om verdieping te geven in dit onderwerp en vooruit te blikken met twee kritische analyses.