| |
Home / Archief / Uitfeest / Nieuws

Nieuws

zondag 4 september 2016

Nieuwe foto's Uitfeest


woensdag 14 september 2016
Tijdens het Uitfeest kon je genieten van het enorme aanbod van cultuur dat de stad Utrecht te bieden heeft. Daarnaast konden de sportievelingen hun energie kwijt tijdens de eerste editie van de Urban Culture Run.
Geniet nog even na van de nieuwe foto's.
Bekijk de aftermovie van het Uitfeest


dinsdag 6 september 2016
Afgelopen zondag werd met veel enthousiasme het culturele seizoen geopend tijdens de Culturele Zondag Uitfeest. Circa 60.000 mensen bezochten optredens en presentaties op het gebied van muziek, dans, theater, workshops, film, beeldende kunst en meer. Bekijk hier de aftermovie van het Uitfeest

Veel enthousiasme tijdens druk bezocht Uitfeest


zondag 4 september 2016
Tijdens het Uitfeest is het culturele seizoen in Utrecht geopend. De circa 60.000 bezoekers konden genieten van veel activiteiten verspreid over de stad. De dag werd afgetrapt met de Urban Culture Run. Tijdens de eerste editie van dit hardloopevenement liepen ruim 1.000 deelnemers door verschillende cultuurhistorische  gebouwen in de stad.


Laatste Uitfeest info


vrijdag 2 september 2016
Zondag is het zover, dan gaat de 19e editie van het Uitfeest van start. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij zes verschillende routes samengesteld. Deze hebben ieder een eigen thema en komen langs allerlei verschillende locaties verspreid door de stad. Daarnaast is het mogelijk om zelf een route samen te stellen via mijn CZ. Deze is handig uit te printen of om te bekijken op je smartphone. Zo ben je direct op de hoogte van jouw favorieten activiteiten.

Wij hebben ook enkele deelnemers gevraagd zoals Lucky Fonz III, Eva Brouwer en Lisa Wade, wat hun favoriete activiteiten zijn tijdens het Uitfeest. Deze favorieten van inspireren jou hopelijk bij het samenstellen van je eigen programma.

Er zijn helaas enkele wijzigingen in het programma, tot slot kun je hieronder een up-to-date blokkenschema downloaden per genre.

Wij wensen jou alvast een fijn Uitfeest toe!

Olympische sporters gehuldigd tijdens Uitfeest


donderdag 1 september 2016
Vier Utrechtse Olympiërs worden aanstaande zondag tijdens het Uitfeest gehuldigd door burgermeester Jan van Zanen op het stadhuisplein. Roeisters Inge Janssen en Monica Lanz, hardloopster Dafne Schippers en hockeyster Laurien Leurink worden rond 16.00 uur in het zonnetje gezet. De huldiging op het stadhuisplein is in handen van 3FM DJ Giel Beelen.


NB: deze foto is gemaakt in oktober 2015 ten tijde van de huldiging van Dafne Schippers voor haar prestaties op het WK.

Programma Uitfeest online!


maandag 1 augustus 2016
Zondag 4 september opent Utrecht het culturele seizoen met het Uitfeest. Op diverse locaties, binnen en buiten, blikken culturele instellingen en gezelschappen vooruit op het nieuwe seizoen.