| |
Home / Organisatie / FAQs

FAQs


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1. Wat zijn Culturele Zondagen?

Antwoord: Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet. Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45. Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is. Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.

2. Hoe vaak per jaar wordt een Culturele Zondag georganiseerd?
Antwoord: in 2017 zes keer: in januari, maart, april, juni, september en oktober. Kijk hier voor de agenda.

3. Waar vind ik het programma?
Antwoord: Klik op het posterplaatje op de homepage en klik daarna door op de button programma. Hier kun je vervolgens zoeken op genre, titel of locatie.

4. Hoe kan ik meedoen aan een Culturele Zondag?
Antwoord: Stuur een mailtje naar info@culturelezondagen.nl t.a.v. Sara Conen en licht toe aan welke zondag je wilt bijdragen en met welk programma of concept. Vervolgens zal er gekeken worden of dit mogelijk is en ontvang je hiervan bericht. Let wel: sommige Culturele Zondagen hebben een specifiek thema en zijn niet voor elke organisatie relevant of interessant.

5. Zijn de activiteiten gratis of betaald?
Antwoord: Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, tenzij anders vermeld.

6. Waar vind ik informatie over de deelnemende organisaties?
Antwoord: Als je bij een specifieke activiteit het programma bekijkt, zie je rechts de locatie staan, de organisator, de website en indien aanwezig de facebookpagina en twitterfeed.

7. Hoe kan ik het programma downloaden?
Antwoord: Op de homepage onder het posterplaatje kun je klikken op “download het programmaboekje”.

8. Waar vind ik een papieren programmaboekje?
Antwoord: In 19 Albert Heijn filialen in Utrecht en 2 Albert Heijn filialen in Vleuten. Verder worden de boekjes verspreid op diverse culturele locaties in de stad, zoals de Winkel van Sinkel, VVV, Universiteit Utrecht en de deelnemende locaties.
 
9. Ik wil graag op de hoogte worden gehouden, hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
Antwoord: Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan via deze link. Rond de zondagen wordt twee tot drie keer een nieuwsbrief verstuurd.

10.  Where do I find English information?
Antwoord: Please check the “English” button on the upper right side of the homepage or click here.