Home / Nieuws / Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!


dinsdag 6 maart 2018
Culturele Zondagen is een één- (soms twee-) daags cultureel evenement in de stad Utrecht dat vijf keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema. Elke Culturele Zondag heeft een divers programma op vele locaties in Utrecht. Houd je van muziek, dans, theater, film, literatuur en beeldende kunst? En wil jij onze bezoekers op weg helpen tijdens de Culturele Zondag? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wat ga je doen?
De taken hebben veelal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, publiek wegwijs maken en doorverwijzen. Jij bent de gids van de vele bezoekers! Tijdens de Culturele Zondagen ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je ervoor dat de bezoekers weten waar ze moeten zijn, ze ontvangen worden met een glimlach en bij jou terecht kunnen met vragen.

Hoeveel uren, diensten, dagdelen? En binnen welke periode?
Wij vragen in ieder geval om minimaal twee keer per jaar mee te werken. Per Culturele Zondag zijn de werktijden verschillend. De werktijden worden een week voorafgaand aan de Culturele Zondag gecommuniceerd. Indien de tijden afwijkend zijn van ‘standaard’ (standaard is tussen 10.00 – 18.00 uur), worden deze tijden uiteraard overlegd.

De data voor 2018:
22 april – Noordwaarts
3 juni – Utrecht Centraal
15 & 16 september – Opening culturele seizoen
4 november – Utrecht Digitaal

Wat bieden wij jou?

  • Je kennis van de stad Utrecht en daarmee ook de betrokkenheid bij de stad Utrecht vergroten.
  • Meewerken en dus een steentje bijdragen aan een mooi programma.
  • Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten.
  • Een kijkje achter de schermen krijgen.
  • Lunch en een drankje na afloop
  • Een keer per jaar een vrijwilligersuitje
  • Nieuwe contacten en ervaring voor je C.V. opdoen.
  • Workshops, georganiseerd door KEES & VCU. KEES en VCU organiseren workshops voor iedereen die vrijwilligerswerk verricht in de Utrechtse culturele sector.
Enthousiast geworden? Meer weten?
Reageren kan door een mail te sturen naar s.conen@utrechtmarketing.nl of even te bellen naar 030-2323080. Wij nemen alle aanmeldingen door en nodigen je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.