Home / Nieuws

Nieuws

Teasers Utrecht Centraal


maandag 28 mei 2018
Zondag 3 juni verandert Utrecht voor de tweede keer in één groot muziekpodium. Op ruim 40 locaties zijn er optredens van gevestigde namen én jong talent. Dit jaar duiken we ook in de hoofden van de makers. Wie zijn ze en waarom doen ze wat ze doen? Om deze vraag beantwoord te krijgen zijn we langs gegaan bij zes artiesten en blikken we alvast vooruit op hun optreden tijdens Utrecht CentraalLees verder...

Podcast aflevering 2: Colin Benders


donderdag 24 mei 2018
De tweede podcast staat online. Dit keer spreken we met Colin Benders over zijn liefde voor de Eurorack modulaire synthesizer. Tijdens Utrecht Centraal staat dit instrument ook centraal in zijn pop-up museum Museum van Geluid in de Werkspoorkathedraal.  Lees verder...

Programma nu ook te bekijken via TimeSquare app


dinsdag 22 mei 2018
Vanaf nu is het programma van Utrecht Centraal ook beschikbaar via de app TimeSquare. Hier vind je de gehele line-up inclusief locaties en tijden. Daarnaast kun je programma's toevoegen aan je eigen favorieten. 

De app is beschikbaar voor iOS en Android. Klik hier om de app te downloaden.
Lees verder...

Nieuw: podcast over de obsessie van muziekmakers


vrijdag 18 mei 2018
In aanloop naar Utrecht Centraal maken we een kleine serie podcasts rondom het thema obsessie. We duiken in de hoofden van de makers. In deze aflevering een gesprek met Jos van Veldhoven. 
Lees verder...

Veel enthousiasme in Overvecht, Ondiep en Zuilen tijdens Noordwaarts


zondag 22 april 2018
Vandaag trok Culturele Zondagen de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen in. Op vijftien locaties lieten ondernemers, culturele initiatieven en talenten uit de wijken zien dat cultuur ook buiten de binnenstad leeft. In zomerse sferen werd er geboeid geluisterd naar poëzie van dichters uit Zuilen, enthousiast meegezongen met De Ondiepse Kanaries, en volop meegedanst op de muziek van Overvechts talent, zoals Jermain Bridgewater en rapper Kippie.

Lees verder...

Filter