Home / Nieuws

Nieuws

Utrecht één groot muziekpodium tijdens Culturele Zondag Utrecht Centraal


maandag 4 juni 2018
Onder een stralende zon liet de Utrechtse muziekscene zich van haar mooiste kant zien tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal. Op ruim 60 locaties genoten de tienduizenden bezoekers van optredens in de stad. 


Lees verder...

Concert Eefje de Visser vervroegd naar 22:00 uur


vrijdag 1 juni 2018
Aanstaande zondag sluit Eefje de Visser Utrecht Centraal af met een slotconcert in de tuin van het Centraal Museum. Door productionele redenen begint het concert een half uur eerder dan gepland. Dit betekent dat het concert van 22:00 - 23:00 uur is. 

De tijden van het optreden van Nuno dos Santos zijn hierdoor ook gewijzigd. Zijn dj-set begint om 20:30 uur tot 22:00 uur.

Nog een praktische mededeling. In het Centraal Museum kan alleen met pin betaald worden.

Tot zondag!
Lees verder...

Vandaag tweede pop-up optreden op Stationsplein


vrijdag 1 juni 2018
Gisteren hebben we in aanloop naar Utrecht Centraal twee pop-up optredens georganiseerd op het Stationsplein. Dit is zo goed bevallen, dat we het vandaag weer gaan doen. Van 17:00 - 18:00 uur speelt Folk Road Show. Dit is tot stand gekomen in samenwerking met Hoog Catharijne en Klein New Orleans.  Lees verder...

Pop-up optreden op het Stationsplein


donderdag 31 mei 2018
Op donderdag 31 mei blikken we alvast vooruit op de Culturele Zondag Utrecht Centraal. Tijdens twee pop-up optredens onder het bollendak bij het station warmen we alvast op voor aanstaande zondag. De Utrechtse Popprijs presenteert dan twee nieuwe Utrechtse talenten. Het pop-up optreden start om 17:00 uur. 

Lees verder...

Podcast aflevering 3: LUWTEN


woensdag 30 mei 2018
In aanloop naar de Culturele Zondag Utrecht Centraal duiken we in de hoofden van de muziekmakers. In deze laatste aflevering een gesprek met singer-songwriter Tessa Douwstra, het brein achter LUWTEN.  Lees verder...

Filter