Home / Nieuws

Nieuws

Gat in de Markt afgelast


zondag 13 januari 2019
Door de weersvoorspellingen voor zondag 13 januari hebben we moeten besluiten Gat in de Markt op het Janskerkhof af te gelasten. Er geldt code geel voor de provincie Utrecht vanmiddag waardoor de veiligheid in het geding komt. Het programma Tour d'Artistique gaat wel door. 

Bekijk hier het gehele programma van de NieuwjaarsduikLees verder...

Beluister de Utrecht Centraal podcasts via iTunes en Spotify


maandag 19 november 2018
In aanloop naar de tweede editie van Utrecht Centraal in juni 2018 hebben we drie podcasts opgenomen. Samen met Jos van Veldhoven (voormalig artistiek leider Nederlandse Bachvereniging), Colin Benders en LUWTEN spraken we over de obsessie voor muziek. Benieuwd naar de verhalen? Beluister de podcasts dan via iTunes, SoundcloudSpotify of StitcherLees verder...

Digitale wereld komt tot leven tijdens Utrecht Digitaal


zondag 4 november 2018
Vandaag stond Utrecht in het teken van digitale cultuur tijdens Utrecht Digitaal. Kunstenaars, (game)ontwerpers, start-ups, organisaties en opleidingen presenteerden hoogstandjes en experimenten die het publiek lieten nadenken over de invloed van digitale innovatie op ons leven.
Lees verder...

Karten als een game-held geannuleerd


vrijdag 2 november 2018
In samenspraak met Hoog Catharijne is besloten het onderdeel ‘Karten als een game-held’ af te lasten. We betreuren dit ten zeerste, maar gelukkig zijn er nog voldoende andere leuke activiteiten in de stad. Bekijk hier het gehele programma. 
Lees verder...

Tweede informatiebijeenkomst Culturele Zondag Go West


donderdag 1 november 2018
Culturele Zondagen strijkt neer in Utrecht-West: Lombok, Oog in Al, Nieuw Engeland, Schepenbuurt, Cartesiusdriehoek en Werkspoorgebied. Op zondag 14 april 2019 staat dit stadsdeel geheel in het teken van verhalen. Het ophalen en presenteren van die verhalen kunnen we echter niet alleen; dit doen we graag met jullie samen. Na een eerste informatiebijeenkomst in de Cereolfabriek organiseren wij op 7 november een tweede informatiebijeenkomst bij De Nijverheid. Dit keer voor het Werkspoor-/Cartesiusgebied.  Lees verder...

Filter