| |
Home / Nieuws

Nieuws

De zondag van... Jermain


zondag 23 juli 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Jermain Bridgewater (33), artiest, zanger en activist voor de Global Goals en mensenrechten. Foto: Hannah Jacobs
Lees verder...

De zondag van... Rinke


zondag 16 juli 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Rinke Vreeke (26), programmamaker bij de Utrechtse maakplaats RAUM en muziekfestival Le Guess Who?, en masterstudent Stadsgeografie. Lees verder...

3 september tweede editie Urban Culture Run


maandag 10 juli 2017
Na een succesvolle eerste editie gaan we ook dit jaar het Uitfeest sportief van start met de Urban Culture Run. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormt het decor voor deze bijzondere loopervaring van 10 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen en hofjes. Het wordt zo op 3 september een unieke ontdekkingstocht van sportiviteit en cultuur.

Lees verder...

De zondag van... Lise


vrijdag 30 juni 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Lise Hermans (24), parttime officemanager bij BAK (Basis voor Actuele Kunst) en vrijwilligster bij Culturele Zondagen.
Lees verder...

De zondag van... Julia


zondag 25 juni 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Julia de Groot (22), student geschiedenis aan de UU en stagiair bij Culturele Zondagen.


  Lees verder...

Filter