Home / Nieuws

Nieuws

Utrechtse kinderen helpen Bibliotheek met grote boekverhuizing


donderdag 16 januari 2020
Utrechtse basisschoolkinderen helpen de bibliotheek 16 februari tijdens de Culturele Zondag Bieb > Bieb - De grote Utrechtse boekverhuizing met het verhuizen van de kinderboekencollectie. De boeken worden door hen op feestelijke wijze overgebracht van de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht naar de nieuwe locatie aan de Neude. Zodra dit gebeurd is, start een programma vol culturele activiteiten.
Lees verder...

Plannen Culturele Zondagen


donderdag 21 november 2019
Momenteel werkt Utrecht Marketing aan een aantal plannen voor de Culturele Zondagen. Plannen die wij in 2020 nadrukkelijk mét de culturele sector, de gemeente Utrecht, en andere stakeholders verder willen uitwerken.
Lees verder...

Allemaal Utrechters


woensdag 20 november 2019
Allemaal Utrechters is een reeks interviews met in het buitenland geboren Utrechters. DUIC vraagt hen naar hun achtergronden, naar hun ideeën over Utrecht en laat zo de diversiteit van de stad zien. 

14/12/19 Lees hier het meest recente interview met Marianna Tringis. Foto: Sterre ten Houte de Lange
Lees verder...

Alles Kids geeft grijze herfstdag kleur


zondag 20 oktober 2019
Derde editie van Culturele Zondagen Alles Kids geeft grijze herfstdag kleur
Met meer dan honderd culturele activiteiten verspreid over veertig locaties in de stad zette Culturele Zondag Alles Kids Utrecht één dag lang op z’n kop. De vele organisaties waarmee deze Culturele Zondag werd samengewerkt gaven elk op een geheel eigen wijze invulling aan het thema Spelen met Perspectief. De editie trok 25.000 bezoekers.
Lees verder...

Filter