Home / Nieuws

Nieuws

Plannen Culturele Zondagen


donderdag 21 november 2019
Momenteel werkt Utrecht Marketing aan een aantal plannen voor de Culturele Zondagen. Plannen die wij in 2020 nadrukkelijk mét de culturele sector, de gemeente Utrecht, en andere stakeholders verder willen uitwerken.
Lees verder...

Allemaal Utrechters


woensdag 20 november 2019
Allemaal Utrechters is een reeks interviews met in het buitenland geboren Utrechters. DUIC vraagt hen naar hun achtergronden, naar hun ideeën over Utrecht en laat zo de diversiteit van de stad zien. 

14/12/19 Lees hier het meest recente interview met Marianna Tringis. Foto: Sterre ten Houte de Lange
Lees verder...

Alles Kids geeft grijze herfstdag kleur


zondag 20 oktober 2019
Derde editie van Culturele Zondagen Alles Kids geeft grijze herfstdag kleur
Met meer dan honderd culturele activiteiten verspreid over veertig locaties in de stad zette Culturele Zondag Alles Kids Utrecht één dag lang op z’n kop. De vele organisaties waarmee deze Culturele Zondag werd samengewerkt gaven elk op een geheel eigen wijze invulling aan het thema Spelen met Perspectief. De editie trok 25.000 bezoekers.
Lees verder...

Kleurwedstrijd Alles Kids


vrijdag 18 oktober 2019
DOE MEE!

Geef je eigen draai aan onze Alles Kids-poster! Lees verder...

Feestelijke opening cultureel seizoen tijdens het Uitfeest


dinsdag 17 september 2019
In het weekend van 14 en 15 september vond in een zonovergoten Utrecht de opening van het culturele seizoen plaats tijdens het tweedaagse Uitfeest. Op zaterdag lag het accent op zelf doen en ervaren, met workshops, introductielessen en presentaties van Utrechtse aanbieders van vrijetijdskunsten. Op zondag lag de nadruk op kijken en luisteren, waarbij de cultuursector groots uitpakte met gezamenlijk presentaties vanuit de disciplines theater & dans, beeldende kunst, literatuur en film & beeldcultuur.
Lees verder...

Filter