Home / Nieuws

Nieuws

Nieuw: podcast over de obsessie van muziekmakers


vrijdag 18 mei 2018
In aanloop naar Utrecht Centraal maken we een kleine serie podcasts rondom het thema obsessie. We duiken in de hoofden van de makers. In deze aflevering een gesprek met Jos van Veldhoven. 
Lees verder...

Veel enthousiasme in Overvecht, Ondiep en Zuilen tijdens Noordwaarts


zondag 22 april 2018
Vandaag trok Culturele Zondagen de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen in. Op vijftien locaties lieten ondernemers, culturele initiatieven en talenten uit de wijken zien dat cultuur ook buiten de binnenstad leeft. In zomerse sferen werd er geboeid geluisterd naar poëzie van dichters uit Zuilen, enthousiast meegezongen met De Ondiepse Kanaries, en volop meegedanst op de muziek van Overvechts talent, zoals Jermain Bridgewater en rapper Kippie.

Lees verder...

Tweede editie gratis muziekzondag Utrecht Centraal


donderdag 12 april 2018
Na de succesvolle eerste editie van Utrecht Centraal verandert Utrecht op 3 juni voor de tweede keer in één groot muziekpodium. Op niet alledaagse plekken zoals in stadstuinen, musea en winkels zijn er optredens van gevestigde namen én jong talent uit Utrecht. 
Lees verder...

Maak kennis met Overvecht, Zuilen en Ondiep


woensdag 11 april 2018
Op zondag 22 april gaan we Noordwaarts. Dit keer geen programma in de binnenstad, maar in de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen. Maak kennis met de trots, parels en must sees van deze wijken. Samen met de bewoners en initiatieven uit de wijk is er een programma samengesteld met dans, muziek, theater, poëzie, workshops en rondleidingen. Een aantal van de betrokkenen schitteren ook in onze filmpjes, waarin je alvast kennis kunt maken met de wijken en het programma.  Lees verder...

Vrijwilligers gezocht!


dinsdag 6 maart 2018
Culturele Zondagen is een één- (soms twee-) daags cultureel evenement in de stad Utrecht dat vijf keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema. Elke Culturele Zondag heeft een divers programma op vele locaties in Utrecht. Houd je van muziek, dans, theater, film, literatuur en beeldende kunst? En wil jij onze bezoekers op weg helpen tijdens de Culturele Zondag? Meld je dan aan als vrijwilliger.  Lees verder...

Filter