| |
Home / Nieuws / Na Lowlands komt het Uitfeest

Na Lowlands komt het Uitfeest


maandag 21 augustus 2017
Afgelopen weekend was het de 25e editie van Lowlands. Naast de vele muziekoptredens vind je op dit festival ook dans, theater, film, comedy, literatuur, wetenschap en beeldende kunst. Ben jiij er ook geweest, maar heb je Rundfunk, Massih Hutak, de litaraire tattooshop of Stefano Keizers gemist? Geen probleem, want zij staan ook op het Uitfeest op 3 september. Hieronder een overzicht van waar ze te zien zijn. 


Rundfunk
De mannen van Rundfunk hebben een nieuwe show: Wachtstumsschmerzen. Tijdens het Uitfeest krijg je een preview van de voorstelling over klein zijn en volwassen worden, en alle eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en verlangen naar meisjes die daar bijhoren. Verwacht, geheel in stijl van de tv-serie, snelle scenes, absurde grappen en slechte dansmoves. 
Locatie: Stadsschouwburg Utrecht
Tijd: 14:30-14:50 / 16:15-16:35

Massih Hutak
Op Lowlands kwam hij vertellen over onder meer zijn reactie op de brief van Rutte en waarom hiphop de oplossing is voor alle wereldproblematiek. Dat laatste is ook te horen op het Uitfeest waar hij een optreden geeft op de urban stage op het Stadhuisplein. Hij maakt uptempo elektronische muziek met meezingbare dansliedjes. 
Locatie: Stadhuisplein
Tijd: 16:30-17:00

Literaire Tattooshop
Laat een bestaande dichtregel of je eigen favoriete spreuk vereeuwigen door TUIG Tattooshop. Ga je voor de arm, voorhoofd, borst of toch een ander lichaamsdeel? Een voordeel: spijt hoef je niet te krijgen, want hij zit er voor zolang het duurt.
Locatie: Bibliotheek Utrecht
Tijd: 13:30-16:30

Stefano Keizers
Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan De Slimste Mens, maar daarvoor had hij in 2016 al de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdam Kleinkunst Festival gewonnen. In het nieuwe seizoen staat hij met zijn eerste avondvullende show in de theaters. Wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaag? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. 
Locatie: Werftheater
Tijd: 17:00-17:30