| |
Home / Nieuws / Laatste info voor Utrecht Centraal

Laatste info voor Utrecht Centraal


dinsdag 30 mei 2017
Aanstaande maandag staat Utrecht in het teken van muziek, tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal. Door de hele binnenstad kun je op Pinkstermaandag 5 juni genieten van optredens van honderden Utrechtse Muzikanten. Van gevestige namen tot amateurs, van vocaal tot instrumentaal en van pop tot elektronisch, het is een heel divers programma.

Heb je nog geen keuze kunnen maken uit het programma? Geen probleem, op deze site vind je een aantal hulplijnen. Volg bijvoorbeeld een van de vijf routes die wij gemaakt hebben en laat je verrassen. Benieuwd naar de tips van optredende artiesten? Neem dan een kijkje bij 'De favorieten van'. Hier geven negen betrokkenen hun tips voor Utrecht Centraal.

Het gehele programma vind je natuurlijk op de website, maar we hebben ook nog een programmaboekje. Deze vind je bij de Utrechtse filialen van Albert Heijn, VVV en bij deelnemende locaties van deze Culturele Zondag. Op de dag zelf is het boekje ook te verkijgen bij onze infopunten op het Vredenburgplein, Janskerkhof, Stadhuisplein, Domplein, Ledig Erf en in de Winkel van Sinkel. 

In het boekje staat dit keer geen tijdschema. Maar een festival is geen festival als er geen blokkenschema is, dus daarom hebben wij per stadskwartier een tijdschema gemaakt. Ze zijn hier te downloaden, maar ze zijn maandag ook verkrijgbaar bij de infopunten. 

Blokkenschema's:
Vredenburgkwartier
Universiteitskwartier
Stadhuiskwartier
Domkwartier
Museumkwartier

Dit was het voor nu. Wij wensen je alvast veel plezier aanstaande maandag tijdens Utrecht Centraal!