Home / Nieuws / Gezocht: vrijwilligers voor de Culturele Zondag Utrecht Digitaal

Gezocht: vrijwilligers voor de Culturele Zondag Utrecht Digitaal


donderdag 18 oktober 2018
Voor de Culturele Zondag Utrecht Digitaal op 4 november zijn wij op zoek naar gastheren/vrouwen en publieksbegeleiders. Utrecht Digitaal staat geheel in het teken technologische schoonheden en digitale rafelrandjes. 

Wat ga je doen?
De taken hebben veelal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, publiek wegwijs maken en doorverwijzen. Jij bent de gids van de vele bezoekers! Tijdens Utrecht Digitaal ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je ervoor dat de bezoekers weten waar ze moeten zijn, ze ontvangen worden met een glimlach en bij jou terecht kunnen met vragen. Met een grote variatie in activiteiten kan het zomaar zijn dat je ook kunstenaars mag helpen op de Internet Yami Ichi /Black Market, of bij een Yurt op de stadhuisbrug komt te staan, of dat je mensen mag inschrijven voor een ritje op de kartbaan in Hoog Catharijne.

Wat voor diensten?
Voor Utrecht Digitaal vragen we een minimale beschikbaarheid van vier uur. De exacte werktijden worden vijf dagen voorafgaand aan de Culturele Zondag gecommuniceerd. Indien de tijden afwijkend zijn van ‘standaard’ (standaard is tussen 10:00 – 18:00 uur), worden deze tijden uiteraard al eerder overlegd.

Wat bieden wij jou?
  • Meewerken en dus een steentje bijdragen aan een prachtig en scherp programma over onze relatie met media en technologie. Raak geïnspireerd!
  • Verbreed je kennis over Utrecht en haar vele creatieve, culturele organisaties
  • Nieuwe contacten voor je C.V. opdoen binnen het gehele Utrechtse culturele veld én in de wereld van nieuwe media en digitale cultuur.
  • Heerlijke lunch tijdens je dienst en een drankje na afloop.
  • Doe belangrijke ervaring op op het gebied van productie, hospitality en locatiemanagement tijdens jouw kijkje achter de scherme van een groot cultureel evenement. 
Enthousiast geworden? Meer weten? Reageer uiterlijk 22 oktober en doe mee!
Reageren kan door een mail te sturen naar l.coomans@utrechtmarketing.nl of even te bellen naar 030-2323080. Wij nemen alle aanmeldingen door en nodigen je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.