| |
Home / Nieuws / De zondag van... Jermain

De zondag van... Jermain


zondag 23 juli 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Jermain Bridgewater (33), artiest, zanger en activist voor de Global Goals en mensenrechten. 

Jermain, hoe ziet jouw zondag er uit? 
Zondag is de enige dag in de week dat mijn wekker niet gaat. Ik word wakker wanneer het mij uitkomt. Lekker in bed kroelen met mijn vriendin. Dan naar beneden connecten met mijn vogeltjes en staren naar de mooie planten die in mijn tuin groeien. De rest van de dag doe ik lekker wat er op dat moment in me opkomt! Dat kan zijn netflixen, wandelen of lezen, maar natuurlijk ook muziek maken of gewoon lekker niks doen en genieten van de rust.

Waar gaan we je zien tijdens het Uitfeest? 
Ik vier dan het debuut van mijn EP 'Take Me To The Bridge' met twee optredens in het centrum van de stad! Ik heb hier anderhalf jaar aan gewerkt, dus ik ben erg trots dat ik dit op deze manier kan presenteren in het hart van mijn favoriete stad. Tussen 15:00 en 17:00 treed ik op in de Zindering-zaal in de Stadsschouwburg, en om 18:00 geef ik met mijn band een knallende afsluiter van mijn releasefeest met een show op het Stadhuisplein! Het Uitfeest lijkt me de perfecte gelegenheid om dit te doen als start van het nieuwe culturele seizoen. 

Foto: Hannah Jacobs