Home / Archief

Archief

Filter op

Go West

zondag 14 april 2019

Ga met ons mee naar Utrecht-West. We gaan op zoek naar de verhalen uit de wijk, creëren ontmoetingen, duiken in de geschiedenis en tonen hedendaagse ontwikkelingen. We halen herinneringen op aan hoe het was, ervaren hoe het nu is, en kijken vooruit aan de hand van nieuwe plannen. Waar liggen de wortels, wat geeft kleur aan de huidige identiteit en het karakter van de verschillende buurten.

Nieuwjaarsduik

zondag 13 januari 2019

De traditionele start van het culturele kalenderjaar in Utrecht voelt immer als een warm bad. Dompel je onder in een mix van previews, lezingen, presentaties, workshops, tentoonstellingen en optredens. Raak geïnspireerd door het aanbod en maak nader kennis met locaties, makers en organisaties. Met opnieuw speciale aandacht voor nieuwe, jonge en talentvolle makers.

Utrecht Digitaal

zondag 4 november 2018

Utrecht is rijk aan kunstenaars, (game)ontwerpers, hackers, start-ups, organisaties en opleidingen die digitale cultuur produceren en presenteren. Op initiatief van IMPAKT en SET-UP organiseert Culturele Zondagen Utrecht Digitaal. Hét moment waarop de hele digitale culturele sector hoogstandjes, ontwikkelingen en experimenten deelt.

Uitfeest

za 15 sept, zo 16 sept 2018

De start van het Utrechtse culturele seizoen en dit jaar voor het eerst een heel weekend boordevol muziek, film, theater, beeldende kunst en literatuur.

Utrecht Centraal

zondag 3 juni 2018

Na het succes van vorig jaar staat Utrecht Centraal natuurlijk weer op het programma. Utrecht verandert op 3 juni in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad.

Noordwaarts

zondag 22 april 2018

Culturele Zondagen gaat naar Noord! Bekijk Overvecht, Zuilen en Ondiep eens door een hele andere bril. Ontdek in één dag de parels, must sees en trots van deze wijken.

Nieuwjaarsduik

zondag 14 januari 2018

De Nieuwjaarsduik is de feestelijke start van het culturele kalenderjaar in Utrecht. Culturele instellingen en makers openen de deuren en presenteren een programma voor jong en oud, met veelal gratis optredens, workshops, lezingen, exposities en voorstellingen.