Home / Archief

Archief

Filter op

CZ@Home - Nu jij!

zondag 31 mei 2020

De afgelopen weken heeft CZ@Home je meegenomen langs verschillende culturele plekken en makers in Utrecht. Nu is het jouw beurt! Doe mee aan ons online open podium!

CZ@Home | Tijd voor muziek!

zondag 17 mei 2020

Samen met muzikaal showcasefestival VOOR//AAN en 3voor12 Utrecht, het multimedia popmuziek-platform van de VPRO, presenteren we een nieuwe editie van CZ@Home! Bongloard, Honingbeer en Tim Dawn, geven een knallend optreden vanuit Utrechts poppodium dB’s en jij bent er digitaal bij.

CZ@Home - Rondje langs de musea

zondag 10 mei 2020

Deze zondag nemen we tijdens CZ@Home een kijkje in verschillende musea van Utrecht. Iets wat normaal niet eens haalbaar zou zijn in een dag, presenteren we je nu in een mooie collage!

CZ@Home - Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht

zondag 3 mei 2020

Beleef de muzikale theatrale tour door het pand van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland / Overvecht met acts van Can, Semih, Mandy, Yasmine, Abdel, Jan-Willem, Maaike en Yingru!

CZ@Home x Filmcafé Utrecht

zondag 26 april 2020

Naast station Utrecht Zuilen ligt Het Filmcafé: een bioscoop, café, club en evenementenlocatie in één. Vanaf zondag 26 april geven presentatoren Pieter de Groot & Lotte Verkaik ons een kijkje achter de schermen.

CZ@Home - Bibliotheek Utrecht

zondag 19 april 2020

Helaas kon de grote opening van de nieuwe Centrale Bibliotheek niet doorgaan. Om toch iedereen kennis te laten maken met de nieuwe bieb op de Neude leiden we jullie op zondag 19 april vanaf 15:00 rond! Op een aantal plekken laten we zien wat je straks allemaal in de bibliotheek kunt doen. Zo kun je de Neude bekijken en uitproberen vanuit je luie stoel.

CZ@Home 12 april - Thirty030's qUUUrantaine bingoshow

zondag 12 april 2020

De QUUUrantaine bingoshow gehost door Utrechts ambassadeursinitiatief Thirty030! Jouw dosis humor en entertainment op de zondagmiddag.

CZ@Home - Café Theater Festival & Vloeken in de Kerk

zondag 5 april 2020

Café Theater Festival en Vloeken in de Kerk gaan zondag 5 april om 15:00 live op de Instagrampagina van Culturele Zondag! Drie makers die kracht en troost bieden in deze bizarre tijden.