Home / Archief

Archief

Filter op

CZ@Home - Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht

zondag 3 mei 2020

Beleef de muzikale theatrale tour door het pand van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland / Overvecht met acts van Can, Semih, Mandy, Yasmine, Abdel, Jan-Willem, Maaike en Yingru!

CZ@Home x Filmcafé Utrecht

zondag 26 april 2020

Naast station Utrecht Zuilen ligt Het Filmcafé: een bioscoop, café, club en evenementenlocatie in één. Vanaf zondag 26 april geven presentatoren Pieter de Groot & Lotte Verkaik ons een kijkje achter de schermen.

CZ@Home - Bibliotheek Utrecht

zondag 19 april 2020

Helaas kon de grote opening van de nieuwe Centrale Bibliotheek niet doorgaan. Om toch iedereen kennis te laten maken met de nieuwe bieb op de Neude leiden we jullie op zondag 19 april vanaf 15:00 rond! Op een aantal plekken laten we zien wat je straks allemaal in de bibliotheek kunt doen. Zo kun je de Neude bekijken en uitproberen vanuit je luie stoel.

CZ@Home 12 april - Thirty030's qUUUrantaine bingoshow

zondag 12 april 2020

De QUUUrantaine bingoshow gehost door Utrechts ambassadeursinitiatief Thirty030! Jouw dosis humor en entertainment op de zondagmiddag.

CZ@Home - Café Theater Festival & Vloeken in de Kerk

zondag 5 april 2020

Café Theater Festival en Vloeken in de Kerk gaan zondag 5 april om 15:00 live op de Instagrampagina van Culturele Zondag! Drie makers die kracht en troost bieden in deze bizarre tijden.

Bieb > Bieb - De grote Utrechtse boekverhuizing

zondag 16 februari 2020

Op zondag 16 februari verhuist de Centrale Bibliotheek Utrecht kinderboeken van de Oudegracht naar de Neude. In maart opent de bibliotheek namelijk haar deuren in het oude postkantoor. Maar al die kinderboeken verhuizen, dat kan de bieb niet alleen! Daarom roept ze alle kinderen in Utrecht op om te helpen met de verhuizing.

Alles Kids

zondag 20 oktober 2019

Van Domplein tot Leidsche Rijn, de wondere wereld van Alles Kids zette zondag 20 oktober met meer dan honderd culturele activiteiten Utrecht één dag lang op z’n kop. Tijdens deze derde editie kon je weer een dag lang van alles zien, doen en beleven op heel veel verschillende plekken in de stad. Thema van deze derde editie was ‘perspectief’ waar de vele deelnemers hun eigen invulling aan gaven. Er was voor ieder wat wils!

Uitfeest

za 14 sept, zo 15 sept 2019

Het afgelopen weekend vond in een zonovergoten Utrecht de feestelijke opening van het culturele seizoen plaats tijdens het tweedaagse Uitfeest. Op een aantal locaties in de binnenstad was er een uitgebreid cultureel programma. Op zaterdag 14 september lag het accent op zelf doen en ervaren met diverse aanbieders van vrijetijdskunsten, op zondag presenteerde de disciplines theater & dans, beeldende kunst, film- & beeldcultuur, literatuur en muziek zich gezamenlijk.

Kadeconcert

za 20 juli, zo 21 juli 2019

Na meerdere edities in eerdere jaren keert het Culturele Zondag Kadeconcert dit jaar terug met een tweedaags programma. Kom op zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli genieten van een gevarieerd muziekprogramma bij de prachtige Weerdsluis. Toegang is gratis.