Home / Archief

Archief

Filter op

CZonTour - Mapping Slavery Tour

woensdag 9 september 2020

Woensdag 9 september zie je op het Youtubekanaal van Culturele Zondagen de volledige route van Nancy Jouwe in CZonTour. Ze laat zien wat je in Utrecht nog merkt van het slavernijverleden. Bijzondere verhalen dus, kijk snel!

CZonTour - Utrecht Draait op Zondag

zondag 6 september 2020

ZIMIHC, Museum Speelklok en Culturele Zondagen slaan de handen ineen en organiseren op zondag 6 september een mini-festival in Park Lepelenburg.

CZ@Home - Cultureel Erfgoed

zondag 6 september 2020

Op zondag 6 september komt om 16:00 uur weer een nieuwe CZ@Home online! Ga mee op ontdekkingstocht door Utrecht: hoe ziet ons erfgoed eruit, wat is er overgebleven van ons slavernijverleden en wat is de Hollandse Waterlinie eigenlijk precies?

CZonTour - Gaudeamus Muziekweek & Festival Oude Muziek

woensdag 26 augustus 2020

Woensdag 26 augustus zie je op het Youtubekanaal van Culturele Zondagen drie concertregistraties in het kader van CZonTour. Er waren verrassingsoptredens in de binnenstad, bij SOIA (Strand Oog in Al) en parkrestaurant Anafora.

CZ@Home - Muziekkwartier

zondag 23 augustus 2020

Op zondag 23 augustus komt om 16:00 uur een nieuwe CZ@Home online! Ga mee op een muzikale reis door Utrecht, vol klassieke muziek en jazz, waarbij we de handen ineenslaan met Festival Oude Muziek, Gaudeamus en festival Klein New Orleans!

CZonTour - Danny Temming

woensdag 5 augustus 2020

Volkszanger Danny Temming trakeert de bewoners van woonzorgcentrum ’t Huis aan de Vecht op een ouderwets gezellig optreden tijdens CZonTour!

CZ@Home - Muziek uit eigen stadsie

zondag 2 augustus 2020

Kijk vanaf zondag 2 augustus 16:00 uur naar een nieuwe aflevering van CZ@Home! Het belooft een écht Uteregs feesie te worden met de beste muziek door Utrechtse volksmuzikanten.

CZonTour - Yalla Yalla

woensdag 15 juli 2020

Culturele Zondagen presenteert: CZonTour! We gaan terug de stad in met een reeks verrassingsoptredens, die we filmen en op Instagram, Facebook en Youtube gaan uitzenden. Dit keer de voorstelling Yalla Yalla!

CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial

zondag 12 juli 2020

CZ@Home is terug! De zomervakantie staat om de hoek en daarom staat de eerste aflevering geheel in het teken van kindertheater! CZ@Home – Alles Kids Theaterspecial is een programma voor alle leeftijden!