Home / Archief

Archief

Filter op

CZ@Home - Muziek uit eigen stadsie

zondag 2 augustus 2020

Kijk vanaf zondag 2 augustus 16:00 uur naar een nieuwe aflevering van CZ@Home! Het belooft een écht Uteregs feesie te worden met de beste muziek door Utrechtse volksmuzikanten.

CZonTour - Yalla Yalla

woensdag 15 juli 2020

Culturele Zondagen presenteert: CZonTour! We gaan terug de stad in met een reeks verrassingsoptredens, die we filmen en op Instagram, Facebook en Youtube gaan uitzenden. Dit keer de voorstelling Yalla Yalla!

CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial

zondag 12 juli 2020

CZ@Home is terug! De zomervakantie staat om de hoek en daarom staat de eerste aflevering geheel in het teken van kindertheater! CZ@Home – Alles Kids Theaterspecial is een programma voor alle leeftijden!

CZ@Home - Nu jij!

zondag 31 mei 2020

De afgelopen weken heeft CZ@Home je meegenomen langs verschillende culturele plekken en makers in Utrecht. Nu is het jouw beurt! Doe mee aan ons online open podium!

CZ@Home | Tijd voor muziek!

zondag 17 mei 2020

Samen met muzikaal showcasefestival VOOR//AAN en 3voor12 Utrecht, het multimedia popmuziek-platform van de VPRO, presenteren we een nieuwe editie van CZ@Home! Bongloard, Honingbeer en Tim Dawn, geven een knallend optreden vanuit Utrechts poppodium dB’s en jij bent er digitaal bij.

CZ@Home - Rondje langs de musea

zondag 10 mei 2020

Deze zondag nemen we tijdens CZ@Home een kijkje in verschillende musea van Utrecht. Iets wat normaal niet eens haalbaar zou zijn in een dag, presenteren we je nu in een mooie collage!

CZ@Home - Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland & Overvecht

zondag 3 mei 2020

Beleef de muzikale theatrale tour door het pand van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland / Overvecht met acts van Can, Semih, Mandy, Yasmine, Abdel, Jan-Willem, Maaike en Yingru!

CZ@Home x Filmcafé Utrecht

zondag 26 april 2020

Naast station Utrecht Zuilen ligt Het Filmcafé: een bioscoop, café, club en evenementenlocatie in één. Vanaf zondag 26 april geven presentatoren Pieter de Groot & Lotte Verkaik ons een kijkje achter de schermen.