Home / Archief

Archief

Filter op

CZ@Home | Oudjaars Special

donderdag 31 december 2020

Culturele Zondagen sluit het jaar af met een speciale editie van CZ@Home: de Oudjaars Special. In deze special spelen we een quiz, waarbij oud deelnemers van het afgelopen seizoen vragen stellen over Utrecht, 2020 en natuurlijk: cultuur! Speel de quiz t/m 6 januari en maak kans op mooie culturele prijzen! ------------------------------------- Cultural Sundays closes this year with a special edition of CZ@Home: a New Years Quiz. Artist that we saw in this season of CZ@Home return to test your knowledge on Utrecht, 2020 and of course: arts and culture! Send in your answers before 6 January and have a chance of winning one of the cultural prizes!

CZ@Home | Art Utrecht

zondag 20 december 2020

Neem een kijkje in de Utrechtse galeries in deze aflevering van CZ@Home in samenwerking met Art Utrecht. Presentator Jo-Anneke neemt je mee in de Utrechtse kunstwereld en brengt een bezoek aan het atelier van kunstenaar Benine du Toit en verschillende Utrechtse galeries. Ook hoor je hoe het is om voor het eerst een kunstwerk te kopen in een galerie.

CZonTour | Utrechts Up-and-Coming

woensdag 9 december 2020

In deze aflevering van CZonTour nemen we je mee in de Utrechtse muziekscene voor een kijkje in de studio's van opkomende talenten. Ze vertellen je alles over hun weg naar de top en laten ze hun muziek aan je horen.

CZ@Home | De Grote Utrechtse Kunstshow met Antje Monteiro

zondag 29 november 2020

In de Grote Utrechtse Kunstshow neemt Antje Monteiro je mee langs verschillende vermakelijke kunstvormen, zoals luchtacrobatiek, klassieke muziek en natuurlijk: musical!

CZonTour X Boiler Room Sessions Live

maandag 23 november 2020

CZ@Home - Verken de Nesten

zondag 8 november 2020

Zondag 8 november kun je weer een nieuwe aflevering van CZ@Home bekijken op het Youtube kanaal van Culturele Zondagen. Deze keer staat de aflevering geheel in het teken van creatieve broedplaatsen in onze stad.

Culturele Zondag - Welkom Thuis

zondag 18 oktober 2020

Op zondag 18 oktober kun je tijdens Culturele Zondagen - Welkom Thuis digitaal genieten van een cultureel programma vanuit Leidsche Rijn.

CZonTour | Brommerbios HKU's Finest

woensdag 30 september 2020

CZ@Home - Utrecht Filmstad

zondag 27 september 2020

Ter gelegenheid van de 40e editie van het Nederlands Film Festival spreken presentatoren Dzifa en Cesar voor CZ@Home met professionals uit het Utrechtse filmlandschap.