| |
Home / Archief

Archief

Filter op

Nieuwjaarsduik

zondag 14 januari 2018

De Nieuwjaarsduik is de feestelijke start van het culturele kalenderjaar in Utrecht. Culturele instellingen en makers openen de deuren en presenteren een programma voor jong en oud, met veelal gratis optredens, workshops, lezingen, exposities en voorstellingen.

Alles Kids

zondag 15 oktober 2017

De herfstvakantie ging goed van start gegaan met Alles Kids. De hele dag genoten kinderen en hun ouders van muziek, dans, theater, film, literatuur en workshops op binnen- en buitenlocaties.

Uitfeest

zondag 3 september 2017

Op zondag 3 september vond de 20e editie plaats van het Uitfeest. Dé feestelijke opening van het culturele seizoen in Utrecht. Op vele binnen- en buitenlocaties gafen de culturele instellingen en gezelschappen previews op het gebied van film, theater, muziek, dans, literatuur en beeldende kunst.

Utrecht Centraal

maandag 5 juni 2017

Utrecht veranderde in één groot muziekpodium op Tweede Pinksterdag. In de binnenstad en daarbuiten waren er optredens van meer dan honderd Utrechtse muzikanten, in onverwachte crossovers en op bijzondere plekken. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bandjes tot gevestigde namen.

Utrecht 50-75

zondag 23 april 2017

Deze Culturele Zondag stond volledig in het teken van de Utrechtse geschiedenis tussen 1950 en 1975. Utrecht 50-75 bracht door middel van theater, film, rondleidingen, muziek, foto’s en persoonlijke verhalen deze markante periode weer tot leven.

Uitgesproken Utrecht

za 11 mrt, zo 12 mrt 2017

Met Uitgesproken Utrecht stond Utrecht in het teken van het gesproken woord. Op diverse locaties werd met debatten, dialogen, poëzie, minicolleges en ‘spoken word’ de diversiteit aan stemmen en meningen gebracht.

Nieuwjaarsduik

zondag 15 januari 2017

De Nieuwjaarsduik is de feestelijke start van het culturele kalenderjaar in Utrecht. Culturele instellingen en makers openden de deuren en presenteerden een programma voor jong en oud, met veelal gratis optredens, workshops, lezingen, exposities en voorstellingen.

Win-Win

zondag 30 oktober 2016

In Utrecht zijn steeds meer nieuwe ondernemers die zorgen voor een bereikbare, leefbare en gezonde stad. Tijdens Win-Win gaven deze inspirerende ondernemers presentaties, lezingen en workshops.

Uitfeest

zondag 4 september 2016

Met het Uitfeest werd het culturele seizoen in Utrecht geopend. De circa 60.000 bezoekers konden genieten van veel activiteiten verspreid over de stad.