Home / Archief

Archief

Filter op

CZonTour X Boiler Room Sessions Live

maandag 23 november 2020

CZ@Home - Verken de Nesten

zondag 8 november 2020

Zondag 8 november kun je weer een nieuwe aflevering van CZ@Home bekijken op het Youtube kanaal van Culturele Zondagen. Deze keer staat de aflevering geheel in het teken van creatieve broedplaatsen in onze stad.

Culturele Zondag - Welkom Thuis

zondag 18 oktober 2020

Op zondag 18 oktober kun je tijdens Culturele Zondagen - Welkom Thuis digitaal genieten van een cultureel programma vanuit Leidsche Rijn.

CZonTour | Brommerbios HKU's Finest

woensdag 30 september 2020

CZ@Home - Utrecht Filmstad

zondag 27 september 2020

Ter gelegenheid van de 40e editie van het Nederlands Film Festival spreken presentatoren Dzifa en Cesar voor CZ@Home met professionals uit het Utrechtse filmlandschap.

CZonTour - Mapping Slavery Tour

woensdag 9 september 2020

Woensdag 9 september zie je op het Youtubekanaal van Culturele Zondagen de volledige route van Nancy Jouwe in CZonTour. Ze laat zien wat je in Utrecht nog merkt van het slavernijverleden. Bijzondere verhalen dus, kijk snel!

CZonTour - Utrecht Draait op Zondag

zondag 6 september 2020

ZIMIHC, Museum Speelklok en Culturele Zondagen slaan de handen ineen en organiseren op zondag 6 september een mini-festival in Park Lepelenburg.

CZ@Home - Cultureel Erfgoed

zondag 6 september 2020

Op zondag 6 september komt om 16:00 uur weer een nieuwe CZ@Home online! Ga mee op ontdekkingstocht door Utrecht: hoe ziet ons erfgoed eruit, wat is er overgebleven van ons slavernijverleden en wat is de Hollandse Waterlinie eigenlijk precies?

CZonTour - Gaudeamus Muziekweek & Festival Oude Muziek

woensdag 26 augustus 2020

Woensdag 26 augustus zie je op het Youtubekanaal van Culturele Zondagen drie concertregistraties in het kader van CZonTour. Er waren verrassingsoptredens in de binnenstad, bij SOIA (Strand Oog in Al) en parkrestaurant Anafora.