| |
Home / Archief / Utrecht Centraal/ Favorieten/ Town of Saints

Town of Saints

maandag 5 juni 2017

Town of Saints heeft in haar vijfjarig bestaan heel Europa gezien en veroverd met hun folky indiepopliedjes. Afgelopen jaar hebben ze met hun album No Place Like This rondgetourd als vijfkoppige rockband, maar dit jaar is het tijd om weer terug te gaan naar de basis. Town of Saints doet weer een aantal shows als duo, net zoals ze begonnen zijn. Dit betekent echter niet dat op vurige energie wordt ingeleverd. Wees voorbereid om de plek waar ze spelen een klein beetje gelukkiger te verlaten dan toen je er binnenkwam. [Foto: Ruben van Vliet]

Wat zijn jouw vijf tips voor Utrecht Centraal?

1. Kim Janssen: We kennen Kim al sinds hij met z'n vijftigkoppige orkest op Noorderslag speelde en zijn sindsdien altijd van zijn prachtige, betoverende muziek blijven houden.
2. Kargadoor: Toffe plek waar veel verrassends kan gebeuren
3. Spinvis & Saartje van Camp: Spinvis heeft altijd een mooi plekje gehad voor mij als een van de weinige Nederlandstalige muzikanten waar ik iets mee kan. Bijzondere samenwerkingen spreken mij alleen maar meer aan.
4. Mirliton Theater: Een plek waarvan je niet verwacht dat het er zit en waar je zomaar ineens hele toffe shows kunt zien.
5. Jermain Bridgewater: Ik mocht in EKKO van zijn eerste soloshow getuige zijn en stond daar eigenlijk wel heel lekker op te gaan.

Waarom moeten mensen vooral naar jullie optreden gaan kijken?
Mensen moeten naar onze show komen als ze zin hebben in wat zielvolle, maar niet te gecompliceerde folkpop. We houden van een intieme en persoonlijke aanpak en we nemen het publiek graag mee in de verhalen die we met onze muziek vertellen. Daarnaast mag er ook best af en toe gedanst worden. Kan nooit kwaad!