| |
Home / Nieuws

Nieuws

Veel enthousiasme tijdens druk bezocht Uitfeest


zondag 4 september 2016
Tijdens het Uitfeest is het culturele seizoen in Utrecht geopend. De circa 60.000 bezoekers konden genieten van veel activiteiten verspreid over de stad. De dag werd afgetrapt met de Urban Culture Run. Tijdens de eerste editie van dit hardloopevenement liepen ruim 1.000 deelnemers door verschillende cultuurhistorische  gebouwen in de stad.

Lees verder...

Laatste Uitfeest info


vrijdag 2 september 2016
Zondag is het zover, dan gaat de 19e editie van het Uitfeest van start. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij zes verschillende routes samengesteld. Deze hebben ieder een eigen thema en komen langs allerlei verschillende locaties verspreid door de stad. Daarnaast is het mogelijk om zelf een route samen te stellen via mijn CZ. Deze is handig uit te printen of om te bekijken op je smartphone. Zo ben je direct op de hoogte van jouw favorieten activiteiten.

Wij hebben ook enkele deelnemers gevraagd zoals Lucky Fonz III, Eva Brouwer en Lisa Wade, wat hun favoriete activiteiten zijn tijdens het Uitfeest. Deze favorieten van inspireren jou hopelijk bij het samenstellen van je eigen programma.

Er zijn helaas enkele wijzigingen in het programma, tot slot kun je hieronder een up-to-date blokkenschema downloaden per genre.

Wij wensen jou alvast een fijn Uitfeest toe!
Lees verder...

Olympische sporters gehuldigd tijdens Uitfeest


donderdag 1 september 2016
Vier Utrechtse Olympiërs worden aanstaande zondag tijdens het Uitfeest gehuldigd door burgermeester Jan van Zanen op het stadhuisplein. Roeisters Inge Janssen en Monica Lanz, hardloopster Dafne Schippers en hockeyster Laurien Leurink worden rond 16.00 uur in het zonnetje gezet. De huldiging op het stadhuisplein is in handen van 3FM DJ Giel Beelen.


NB: deze foto is gemaakt in oktober 2015 ten tijde van de huldiging van Dafne Schippers voor haar prestaties op het WK.
Lees verder...

Programma Uitfeest online!


maandag 1 augustus 2016
Zondag 4 september opent Utrecht het culturele seizoen met het Uitfeest. Op diverse locaties, binnen en buiten, blikken culturele instellingen en gezelschappen vooruit op het nieuwe seizoen.  Lees verder...

Bekijk de aftermovie van Bestemming bereikt


dinsdag 3 mei 2016
Zondag 1 mei stond Utrecht in het teken van de Culturele Zondag Bestemming bereikt. Met onder meer muziek, theater en dans werden de persoonlijke verhalen van (voormalige) vluchtelingen op deze zonnige eerste zondag van mei verteld. Bekijk hier de aftermovie van Bestemming bereikt. Lees verder...

Filter