| |
Home / Nieuws

Nieuws

De zondag van... Lise


vrijdag 30 juni 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Lise Hermans (24), parttime officemanager bij BAK (Basis voor Actuele Kunst) en vrijwilligster bij Culturele Zondagen.
Lees verder...

De zondag van... Julia


zondag 25 juni 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Julia de Groot (22), student geschiedenis aan de UU en stagiair bij Culturele Zondagen.


  Lees verder...

Utrecht verandert in een groot muziekpodium


vrijdag 9 juni 2017
Deze Culturele Zondag stond volledig in het teken van de Utrechtse muziekscene. De Utrechtse binnenstad werd speciaal voor Utrecht Centraal opgedeeld in kwartieren, met in ieder kwartier een divers aanbod aan optredens, rondleidingen, lezingen en meer. Lees verder...

Kensington toegevoegd aan line-up Utrecht Centraal


vrijdag 2 juni 2017
Update: het optreden vindt plaats op het dak van TivoliVredenburg. Het is te zien vanaf het Vredenburgplein en op de schermen van The Sting.

Kensington is toegevoegd aan de programmering van Utrecht Centraal. Pinkstermaandag 5 juni geeft de Utrechtse rockband aan het einde van de middag een gratis toegankelijk pop-up optreden. Exacte details over de locatie en het tijdstip worden maandagochtend bekend gemaakt via social media van Kensington en Culturele Zondagen. Houdt dus Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie. 

Kensington is de grootste rockband die Nederland rijk is. De band uit Utrecht heeft vier albums uitgebracht en won daarmee talloze prijzen. Op zaterdag 3 juni staat de groep op de mainstage van Pinkpop. Twee dagen later verzorgen de Utrechters een verrassingsoptreden in eigen stad.

Foto: Rahi Rezvani

Lees verder...

Doe mee aan het Culturele Zondagen Publieksonderzoek


donderdag 1 juni 2017
Wij zijn benieuwd naar je ervaringen tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal aanstaande maandag op 5 juni. Wat heb je als leuk ervaren en wat kunnen we in jouw ogen verbeteren? Daarom willen wij je vragen om mee te doen aan ons publieksonderzoek. Het invullen van het onderzoek kost maar 6 minuten van je tijd. Wil jij ons helpen? Meld je dan aan via info@culturelezondagen.nl. Het enige wat wij van je nodig hebben is je naam en emailadres. De link naar het onderzoek ontvang je dan dinsdag 6 juni in je mailbox.   Lees verder...

Filter