| |
Home / Nieuws

Nieuws

Allemaal Utrechters


maandag 18 september 2017
Allemaal Utrechters is een reeks interviews met in het buitenland geboren Utrechters. DUIC vraagt hen naar hun achtergronden, naar hun ideeën over Utrecht en laat zo de diversiteit van de stad zien. 

16/09/17 Lees hier het meest recente interview met Oscar Mendoza uit Nicaragua. Foto: Bas van Setten Lees verder...

Cultureel seizoen feestelijk van start met het Uitfeest


zondag 3 september 2017
Het culturele seizoen in Utrecht is weer begonnen! Met een uitgebreid programma vol literatuur, film, muziek, dans, theater en beeldende kunst gaf het Uitfeest vandaag het startschot voor het nieuwe seizoen.
Lees verder...

De zondag van ... Merel


zondag 27 augustus 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Merel Zwarts, beeldend kunstenaar, docent en onderzoeker. Lees verder...

Na Lowlands komt het Uitfeest


maandag 21 augustus 2017
Afgelopen weekend was het de 25e editie van Lowlands. Naast de vele muziekoptredens vind je op dit festival ook dans, theater, film, comedy, literatuur, wetenschap en beeldende kunst. Ben jiij er ook geweest, maar heb je Rundfunk, Massih Hutak, de litaraire tattooshop of Stefano Keizers gemist? Geen probleem, want zij staan ook op het Uitfeest op 3 september.  Lees verder...

De zondag van... Jasper


zondag 20 augustus 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Jasper van Luijk (1987), danser, choreograaf en artistiek leider van SHIFFT.
Lees verder...

Filter