| |
Home / Nieuws

Nieuws

De zondag van... Jasper


zondag 20 augustus 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Jasper van Luijk (1987), danser, choreograaf en artistiek leider van SHIFFT.
Lees verder...

Allemaal Utrechters


dinsdag 15 augustus 2017
Allemaal Utrechters is een reeks interviews met in het buitenland geboren Utrechters. DUIC vraagt hen naar hun achtergronden, naar hun ideeën over Utrecht en laat zo de diversiteit van de stad zien. 

12/08/17 Lees hier het meest recente interview met Karine Berard uit Frankrijk. Lees verder...

De zondag van... Sietze


zondag 13 augustus 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Sietze de Vries, concertorganist, kerkmusicus en de openingsact van het Uitfeest.

Lees verder...

De zondag van... Leon


zondag 6 augustus 2017
Leon Giesen is filmmaker, muzikant en verteller en combineert dat in ‘Mondo Leone’ Daarnaast is hij zelfbenoemd directeur van het Instituut voor Verwondering.  Lees verder...

De zondag van... Jermain


zondag 23 juli 2017
In de rubriek ‘de zondag van…’ gaan we op bezoek bij mensen en organisaties die meewerken of deelnemen aan Culturele Zondagen, om uit te vinden wat zij zoal uitspoken op een gewone zondag. Deze week is de eer aan Jermain Bridgewater (33), artiest, zanger en activist voor de Global Goals en mensenrechten. Foto: Hannah Jacobs
Lees verder...

Filter