| |
Home / Archief

Archief

Filter op

CZ on Tour

vr 11 juli, za 12 juli, zo 13 juli 2014

Op zondag 13 juli nam de Culturele Zondag CZ on Tour je mee naar de mooiste bekende en onbekende culturele plekken aan de randen van Utrecht. Het programma bestond uit bijzondere (hard)loop-, bus-, wandel-, vaar-, step-, skate en fietsroutes naar nieuwe inspirerende culturele en creatieve hotspots. In aanloop naar de zondag vond er een speciaal programma plaats op vrijdagavond 11 en zaterdagmiddag 12 juli als aftrap.

DE STAD DE TOEKOMST

za 24 mei, zo 25 mei 2014

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei vond het tweedaagse festival DE STAD DE TOEKOMST plaats. Culturele Zondagen presenteerde in een inspirerend programma de ideeën en belevingen van de nieuwe stedeling over de stad van de toekomst. Dit gebeurde aan de hand van nieuwe technologien, muziek, workshops, dans, theater, lezingen, interactieve games, productdemonstraties, documentaires en eten en drinken.

Kijken, Kijken, Kopen

za 1 mrt, zo 2 mrt 2014

Tijdens deze derde editie van Kijken, Kijken, Kopen verrasten dit keer niet alleen winkels, maar ook café's, restaurants en hotels je met uiteenlopende voorstellingen en bijzondere optredens. Muziek, dans, theater, opera, poëzie en multimedia, alle disciplines kwamen aan bod.

Nieuwjaarsduik

zondag 12 januari 2014

De Culturele Zondag Nieuwjaarsduik markeert elk jaar de culturele start van een nieuw kalenderjaar. Culturele instellingen bieden previews van wat ze het komende jaar te bieden hebben en je kunt kennismaken met makers en performers.

Op bezoek bij het boek

za 2 nov, zo 3 nov 2013

Een heel weekend lang staat Utrecht in het teken van het boek. Van Tsjechov tot Annie M.G. Schmidt, van Arthur Japin tot Roos Rebergen, van literaire quiz tot vossenjacht, deze Culturele Zondag biedt het allemaal en nog veel meer.

Uitfeest

zondag 1 september 2013

De zomervakantie is voorbij, en het culturele seizoen begint! Met het Uitfeest als feestelijke aftrap: culturele instellingen openen hun deuren en makers tonen voorproefjes van dat wat komen gaat.

Cross Culture

za 13 juli, zo 14 juli 2013

Kom 13 en 14 juli naar het Utrechtse Griftpark voor beats, skatebattles, dans, visuals, graffiti en workshops. Op zaterdag onder meer topartiesten DJ Shadow (dj set), SKIP&DIE, Fresku, DJ Kypski en Boemklatsch Equalizer. De zondag is gratis toegankelijk en bevat een uitgebreid programma met optredens van o.a. Arts the Beatdoctor, iLL Skill Squad en Broken Brass Ensemble.

Vocaal Kabaal

za 1 juni, zo 2 juni 2013

Utrecht is jarig! Op 2 juni viert de stad haar 891ste verjaardag. Alle reden dus voor een (muzikaal) feest. Vocaal Kabaal is dé Culturele Zondag die helemaal in het teken staat van de menselijke stem. Een weekend voor meezingliefhebbers, maar ook voor luisterende oren en stille swingers. Of je nu van gospel, pop, rap, smartlap, soul of jazz houdt: bij Vocaal Kabaal vind ook jij iets waar je (hart) van gaat zingen.

Utrecht Danst

za 13 april, zo 14 april 2013

Utrecht Danst is een 24-uur durend dansspektakel voor jong en oud. Deze vierde én laatste editie is een speciale want het weekend staat volledig in het teken van de opening van de Vrede van Utrecht.