| |
Home / Agenda

Agenda

2017
5 juni

Utrecht Centraal


maandag 5 juni 2017
Let op: Utrecht Centraal valt op maandag 2e pinksterdag

Utrecht verandert in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad. Een programmering buiten de gebaande podia, in samenwerking met de vele Utrechtse muziekaanbieders en –makers, laat nog eens extra zien en horen dat muziek onlosmakelijk is verbonden met Utrecht. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bandjes tot gevestigde namen. Met diverse cross overs en onverwachte muzikale interventies.

3 sept

Uitfeest


zondag 3 september 2017
Dé opening van het culturele seizoen in Utrecht en dit jaar is het de 20e editie! Met film, theater, muziek, dans, exposities en meer blikken de culturele instellingen en gezelschappen vooruit.

15 okt

Alles Kids


zondag 15 oktober 2017
Na het succes van 2015 komt Alles Kids terug! Aan het begin van de herfstvakantie, en aan het eind van de Kinderboekenweek. Een programma voor jong én oud met voorstellingen, optredens, rondleidingen, lezingen, proefjes en tal van activiteiten waar kinderen zelf aan de slag kunnen.